4111
vizualizari

m218291297

Sunt asa de fericita… si vreau sa te invit sa-mi fii alaturi la lansarea unei carti extraordinare “Jocul interior si Tenisul” scrisa de “taticul” coachingului, Timothy Gallwey, lansare unde sunt invitata sa tin o prezentare interactiva…

Cand? pe 2 iunie ora 11 in Pavilionul C1 de la Romexpo, la Editura Spandugino in cadrul targului de carte Bookfest.
Intrarea este gratuita!

De ce tocmai Tim Gallwey?
Pentru ca este omul care mi-a schimbat viata de coach in super bine. Este cel care mi-a dat aripi ca sa devin un coach profesionist recunoscut. Este omul care m-a ajutat sa-mi implinesc cel mai pretios vis!

L-am cunoscut personal pe acest mare om in 2011 cand a venit in Romania cu ocazia lansarii celorlalte doua mari carti ale sale cand am petrecut peste 10 minute cu Tim Gallwey intr-o discutie particulara, in timp ce imi oferea cateva randuri pe cartile sale Jocul interior in munca si Jocul interior in stres, inainte de inceperea demonstratiilor tehnice.

In aceste cateva minute am fost foarte impresionata de caldura, deschiderea si optimismul lui Tim Gallwey, de faptul ca mi-a acordat aceste minute pentru a afla mai multe despre mine ca si coach, timp in care m-a incurajat si mi-a oferit un feedback extraordinar: ca i-am atras atentia prin personalitatea mea entuziasta, prin energia benefica si prin faptul ca am creeat contextul potrivit pentru a-l aborda.

A mai specificat ca aceste calitati sunt esentiale in procesul de coaching si ca dumnealui prevede ca voi fi un coach recunoscut pe plan international.

Apoi mi-a propus sa fiu voluntar in experimentul sau de a juca tenis de camp. I-am spus ca nu stiu sa joc si nu am jucat niciodata si a spus ca este ok.
 Am acceptat, desigur :) A fost o experienta unica in viata mea.

Am imprumutat o pereche de tenesi de la o colega, pentru care ii multumesc foarte mult si la momentul potrivit am intrat in scena si timp de 15 minute Tim Gallwey a fost coach-ul meu.

m218291297

Daca la inceput eram foarte timida si aveam o mie de ganduri in cap, majoritatea de frica, penibil, teama si nereusita, de a fi criticata si tot asa... pe parcurs m-am linistit alaturi de acest mare om.

Prin felul sau de a fi si fara prea multe cuvinte, mai mult prin postura, atitudine, propriul exemplu si caldura, Tim Gallwey m-a condus firesc spre distractie, relaxare si reusita. Astfel ca dupa scurt timp am fost capabila sa joc cu dumnealui peste fileu si sa si reusesc acest lucru intr-un mod firesc si jucaus.

Iti multumesc Tim Gallwey pentru experienta minunata, plina de invataminte si orientata spre rezultate frumoase!

m218291297

Cu peste 800.000 de exemplare vândute de la prima sa publicare, acum mai bine de treizeci de ani, Jocul interior și Tenisul s-a bucurat de un succes fenomenal, devenind un model de învățare pentru sute de mii de oameni din întreaga lume. Această carte este totodată un ghid ce poate fi întrebuințat nu doar de jucătorii de tenis ori de sportivi în general, ci de oricine dorește să-și îmbunătățească propriile performanțe, indiferent de domeniul de activitate.  

W. Timothy Gallwey, inovator de vârf al psihologiei sportive, ne arată cum: să ne concentrăm gândurile pentru a ne depăși nervozitatea, neîncrederea în sine și neatenția, să atingem starea unei « concentrări relaxate”, care ne va permite să jucăm la capacitatea noastră maximă, să dobândim numeroase competențe printr-o practică inteligentă, pe care apoi să le aplicăm în jocul nostru pe teren.

W. Timothy Gallwey s-a născut în 1938, în San Francisco, California şi este absolvent al Universităţii Harvard. Este autorul seriei de cărţi Jocul interior prin care a stabilit o nouă metodologie de coaching pentru dezvoltarea de excelenţă profesională şi personală într-o varietate de domenii.

Considerat părintele spiritual al coachingului, timp de 30 de ani a introdus metoda The Inner Game (Jocul interior) în cadrul corporaţiilor, cu scopul de a găsi modalităţi mai bune pentru a face faţă schimbării, într-o varietate de domenii precum afaceri, sport, sănătate, educaţie, muzică şi multe altele.
Tim Gallwey a început să scrie la începutul anilor ’70, iar printre cărţile sale devenite bestselleruri se numără The Inner Game of Tennis, The Inner Game of Golf, The Inner Game of Music, Inner Skiing, The Inner Game of Stress şi The Inner Game of Work.

Cea mai cunoscută carte a sa, The Inner Game of Tennis, s-a vândut în peste un milion de exemplare în toată lumea.
Asadar, vino alaturi de mine in aceasta experienta minunata si imple-ti sufletul de energie pozitiva, iubire si incepe cu incredere calatoria spre interiorul tau.

Eu te astept cu maaaare drag si te rog sa iti introduci datele tale mai jos:

Nume si prenume (*)
Nu ai completat toate campurile !
Telefon (*)
Nu ai completat toate campurile !
E-mail (*)
Nu ai completat toate campurile !

Si te astept cu mare drag pe Pagina mea de FACEBOOK  unde un like de-al tau mi-ar umple inima de bucurie..

Loredana Latis
Antrenorul tau pentru succes
www.loredanalatis.ro
Email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 banner-academia-ll