2034
vizualizari

loredana-nasul

Primeste acest dar special pentru tine de ziua femeii pe care ti-l ofer din toata inima...

Vedeta emisiunii Medicina TV, Teodora Drăgoi Pop, te invită la o altfel de sărbătoare adresată exclusiv femeii.

Pe 9 martie, începând cu ora 12.00, la sediul Televiziunii TVH 2.0 din Şos. Berceni, nr. 24, o întâlnire dedicată sănătaţii, patru ore de educație medicală, seminarii oferite de reputați profesionişti din domeniu. Intrarea este liberă, iar participantele sunt așteptate cu tombole cu premii și multe alte suprize.

“Celebrează femeia sănătoasă!” este o campanie de informare şi educaţie lansată de Medicina TV, emisiunea medicală a postului TVH 2.0. Pe 9 martie, opt personalități din domeniul medical vor vorbi despre ce înseamnă sănătatea unei femei: prevenţia şi conduita de zi cu zi, indiferent de vârstă, ocupaţie sau studii. Acces la un dialog cu profesionişti, şansa la o viaţă frumoasă şi sănătoasă, tombole cu premii și o după-amiază cu bună-dispoziție sunt promisiuni pe care Medicina TV le va transforma în realitate pe 9 martie.

 “Femeia uită de ea, uită de faptul că frumuseţea, starea de bine şi de mulţumire, puterea de muncă vin dintr-o sănătate reală a corpului, a minţii, a spiritului. Dar FEMEIA este inima acestei lumi. Şi dacă inima are viaţă în ea, atunci, cu siguranţă, lumea va fi mult mai frumoasă… Dragă femeie, te îndemn să îţi pese de sănătatea ta. Nu uita că tu eşti cea care dă viaţă. Aşa că preţuieşte-te, iubeşte-te, pentru ca pruncul tău să se nască sănătos!” spune Teodora Drăgoi Pop.

Programul evenimentului (12.00 - 16.00)
Loredana Latiş, coach: ”Despre femeia de succes în plan profesional și personal / Tehnici de gândire și comportament”
Liliana Hadji, psiholog: ”Despre rolul femeii în familie și societate”
Dr. Speranţa Schmitzer, oftalmolog: ”Sănătatea ochiului”
Dr. Octavian Făgăraş, medic stomatolog: ”Zâmbet de femeie sănătoasă”
Dr. Rareş Nechifor, radiolog intervenţionist: "Rămâi femeie - spune NU Histerectomiei!"
Florica Munteanu, terapeut: ”Dermato–cosmetică”
Monica Niţescu, consultant în terapii cu tehnologia LED: ”Importanța și rolul tratamentelor de înfrumusețare”
Dr. Monica Eliza Făgărăşanu, specialist obstetrică – ginecologie: ”Prevenție prin controale absolut necesare în dezvoltarea femeii sănătoase”.

Despre TVH 2.0 – Televiziunea TVH 2.0 face parte din proiectul "Romania 2.0", un proiect pe termen lung care are la baza ideea de upgradare a Romaniei. TVH 2.0 se receptioneaza in reteaua UPC Digital si pe platforma DTH Digi (RCS & RDS).

Despre Medicina TV - Medicina TV este locul unde informaţia medicală este la ea acasă. Emisiunea este difuzată de luni până vineri de la ora 14.00, timp de o oră. Nume mari în cercetarea ştiinţifică şi practica medicală românească dau soluţii la problemele telespectatorilor.

Inscrie-te aici:

 

Inscriere
Nume (*)
Nu ai completat toate campurile !
Telefon (*)
Nu ai completat toate campurile !
E-mail (*)
Nu ai completat toate campurile !

 

Si te astept cu mare drag pe Pagina mea de FACEBOOK  unde un like de-al tau mi-ar umple inima de bucurie..

Loredana Latis
Antrenorul tau pentru succes
www.loredanalatis.ro
Email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 banner-academia-ll