Ghiduri pas cu pas

14943
vizualizari

 

"Un Ghid pas cu pas" INCREDIBIL pentru implinirea relatiei tale!

Draga Femeie Iubita,

Stiu ca una din provocarile zilelor noastre este ca femeile sa aibe o relatie de iubire armonioasa si implinita. Si asta pentru ca femeia are multe roluri active precum acela de mama sau lider si asta ii poate ocupa tot timpul si ii poate consuma toate resursele.

Si totusi, fara iubire, ce fel de viata au femeile?

Fara cineva care sa te asculte, sa te inteleaga si sa te sustina, sa te alinte si sa te incurajeze, fiecare zi este plina de singuratate…

Si atunci, cum poti face astfel incat sa ai o relatie de iubire asa cum iti doresti? Sau sa traiesti fiecare clipa alaturi de sufletul tau pereche?

Fie ca esti sau nu casatorita, ca ai sau nu o relatie stabila, eu iti sunt alaturi in aceasta calatorie spre iubirea din viata ta.

citeste mai departe

24409
vizualizari

[lectia de leadership]

 

 "Un Ghid pas cu pas" INCREDIBIL pentru SUCCESUL tau!

Bine ai venit in lumea femeilor de succes!
Asa cum probabil stii déjà, pentru o femeie poate fi provocator sa fie un manager recunoscut. Femeile sunt oricum buni organizatori, insa majoritatea nu stiu asta inca… In acest ghid vreau sa-ti vorbesc un pic despre puterea ta de a influenta, si de a crea un mediu pozitiv atat acasa cat si la serviciu.

Datorita faptului ca o femeie are mai multe roluri in fiecare zi precum cel de mama sau de sotie, carora le acorda mai multa importanta la un moment dat, orice femeie se poate trezi in situatia in care este mereu la dispozitia cuiva.
Foarte multe femei au invatat prin educatie sa se puna pe un plan secundar si sa nu-si asculte nevoile si dorintele. Chiar sa se “sacrifice” pentru sot sau copil…

Si in acelasi timp, pentru orice femeie este important sa fie lider: chiar daca este casnica sau are o cariera de succes! Chiar daca lucreaza pentru altcineva sau pentru propria sa companie!

Asa cum spunea Napoleon Bonaparte „Liderii sunt distribuitori de speranta”. Asta este o femeie!

Citeste mai departe

24409
vizualizari

 

Draga femeie mama

Special pentru tine am studiat pe indelete materiale si experiente pentru a culege aceste 10 greseli pe care le poti face ca si mama.Da, stiu, esti mama si asta uneori iti poate acapara viata, sau din contra te poate inalta.Si ca mama este firesc sa iti doresti tot ce poate fi mai bun pentru copilul tau. Si atunci cum se face ca adesea ai conflicte? Sau tristete si suparare cu copilul tau?

Adesea ma intalnesc in procesul de coaching cu femei care au copii si care vor sa reuseasca sa creeze acea relatie de incredere, stabilitate, dezvoltare, iubire si armonie cu copilul lor. Asa incat iata ca iti daruiesc acest ghid pas cu pas care sa-ti arate cele mai grave 10 greseli si deasemenea ce soltuii poti gasi pentru a le evita.

De ce este important sa inveti sa fii o mama buna ? Motive sunt multiple...

- Sa ii dai aripi copilului tau si sa ii creezi o stima de sine ridicata

- Sa nu faci copilul dependent de tine si cu o incredere scazuta in sine

- Copilul tau sa aibe un model de viata sanatos, armonios si plin de iubire

Citeşte mai mult...