Coaching pentru cupluriconflict

 

2871
vizualizari

Prin sesiunile de coaching pentru cupluri, ambii parteneri pot ajunge la o intelegere profunda a propriului individ si a relatiei de cuplu, stiut fiind faptul ca intr-o relatie de cuplu exista doi parteneri unici si relatia in sine.
 Relatia dintre parteneri poate deveni un fundament profund pentru dezvoltarea si transformarea personala pentru ca este binecunoscut faptul ca orice relatie trece prin mai multe etape si transformari, precum si cei doi care fac parte din ea, si astfel, uneori se pot ivi greutati in comunicare care pot conduce chiar pana la destramarea relatiei.
Prin sesiunile de coaching pentru cupluri, ofer o cale sigura, fara prejudecati si fara judecati sau etichete prin care cei doi parteneri isi pot regasi calea comunicarii si dezvoltarii relatiei lor.

Citeşte mai mult...

Timpul necesar procesului de coaching

5000
vizualizari

Rezultatele in coaching depind de angajamentul clientilor.

Din experienta mea, majoritatea clientilor raporteaza imbunatatirea performantelor la 1-3 saptamani de la inceperea primei sedinte.

Deoarece sunt orientata spre solutii, un proces de coaching dureaza foarte putin: 1-3 sedinte, cu o frecventa de 1 sedinta/luna.

Citeste mai departe

1. Dialogul

7634
vizualizari

Dialogul este o conversatie concentrata intre client si coach si este unul din elementele de baza ale procesului de coaching. Impreuna, clientul si coach-ul au un dialog despre subiectele de explorat prin coaching, despre idei, conceptii, sentimente, oportunitati, obstacole si solutii.

Dialogul trebuie sa fie deschis si sincer, pentru a putea cladi un fundament de incredere reciproca.

Citeste mai departe

2778
vizualizari

Coachingul pentru echipe sau Team Coaching poate aduce beneficii tuturor celor implicati: companiei, clientilor, managerilor si membrilor echipei. In momentul in care echipa isi directioneaza propria activitate spre implinirea unor scopuri comune, compania isi imbunatateste calitatea, productivitatea creste si isi construieste relatii stranse si durabile cu clientii si furnizorii.

Echipa este un numar mic de oameni cu aptitudini complementare care se angajeaza in indeplinirea unui scop comun, in realizarea unor tinte comune de performanta si in folosirea unei abordari comune, pentru care sunt raspunzatori toti membrii echipei.

Citeste mai departe

2757
vizualizari

Coachingul pentru manageri este o relatie de sprijinire a unui client cu autoritate si responsabilitate manageriala in cadrul unei organizatii de catre un coach-antrenor care foloseste o diversitate de tehnici si metode comportamentale pentru a-l ajuta sa atinga un set de obiective de crestere a performantelor personale si, drept urmare, sa imbunatateasca eficienta organizatiei sale, pe baza unui contract bine definit.

Coachingul pentru manageri sau Executive Coaching are rolul de a concepe si facilita schimbarea si de a imbunatati performanta ta ca manager.

Citeste mai departe

4851
vizualizari

Coachingul de afaceri sau Business Coaching apare ca un element esential in sprijinul dezvoltarii individuale si al evolutiei echipelor, ca un instrument care poate oferi noi orientari pentru a asigura satisfactia clientului, pentru cresterea productivitatii si a eficientei globale a unei companii.

Coachingul de afaceri poate fi folosit pentru orice tip de companie.

Citeste mai departe