Timpul necesar procesului de coaching

4978
vizualizari

Rezultatele in coaching depind de angajamentul clientilor.

Din experienta mea, majoritatea clientilor raporteaza imbunatatirea performantelor la 1-3 saptamani de la inceperea primei sedinte.

Deoarece sunt orientata spre solutii, un proces de coaching dureaza foarte putin: 1-3 sedinte, cu o frecventa de 1 sedinta/luna.

Timpul unei sedinte

Sedinta de coaching se poate desfasura in urmatoarele moduri:
- sedintele coaching fata in fata: intr-o locatie aleasa de client sau la biroul meu, 30 min;
- sedintele coaching la distanta prin videoconferinta, 30 min;
- sedintele coaching la distanta prin telefon, 30 min.

Costul unei sedinte

Tarifele practicate sunt in general discutate cu sponsorii sau dupa caz cu clientii beneficiari. Criteriile de stabilire tin cont de complexitatea si urgenta realizarii proiectelor si de particularitatile sedintelor de coaching.

Costul unei sedinte este in medie 50 euro/30 min.

Comentarii 

 
+1 # Ioana Pava 14-07-2011 16:02
“Ma simt plina de energie...”

“Scumpa si iubita mea, Loredana
Discutia cu tine a fost minunata. Am descoperit ca nu totul sta in fuga dupa bani, ci in bucuria de a-i avea in mana. Ma simt fericita, implinita, tanara, ca un copil caruia i-ai cumparat o jucarie jalnica, dar e singura lui jucarie si aproape ca plange de bucurie, acuma el poate.

Chiar acum am vazut, in timp ce ma gandesc la ce sa scriu, o doamna cu o poseta multicolora, deci culorile acelea straluceau; orice culoare pare mai inchisa, puternica de fapt.
Lumea chiar zambeste!!! Ma simt plina de energie, inainte eram ca o leguma, vroiam sa plec acasa. Vreau doar sa-ti multumesc si iti urez succes in continuare, toate cele bune si te sarut.
Cu mult drag, Ioana Pava :-)” - 27 Iunie, 2011
 
 
+1 # Lavinia Segarceanu 14-07-2011 16:03
“Ai aprins lumina pentru mine...”

“Loredana, iti multumesc, in primul rand! Pentru deschidere si entuziasm, pentru zambetele sincere pe care le produci. Stiu ca tot ceea ce vrem sa fim gasim in interiorul nostru, insa uneori este nevoie ca cineva sa aprinda luminile pentru a nu ne rataci in palatele personale sau in labirintul pe care singuri ni-l cream.

Tu, Loredana, ai aprins lumina pentru mine iar restul am facut eu. Intuitia imi spune ca esti calda, deschisa si foarte energica, asa cum te-am vazut acum, inspirand oamenii prin felul tau de a fi, daruind energie si ganduri frumoase.
Zambind, Lavinia” - 27 Iunie, 2011

Lavinia Segarceanu