Coachingul deprinderilor de viata sau

4203
vizualizari

Life Coaching este dedicat dezvoltarii abilitatilor tale, generand experiente transformatoare pentru viata ta prin clarificarea valorilor si viziunilor tale, stabilirea unor noi tinte si a unor planuri de actiune astfel incat tu sa beneficiezi de o viata mai bogata in satisfactii, mai implinita si cu mai mult succes.

Prin Life Coaching te redescoperi si capeti instrumentele necesare miscarii de la situatia actuala spre situatia pe care ti-o doresti in viata ta. Si astfel, inveti sa te asculti mai bine, sa te simti mai bine si sa te intelegi mai bine, ceea ce in scurt timp se rasfrange benefic asupra relatiilor tale cu cei din jur.

Prin Life Coaching iti poti imbunatati orice aspect al vietii. Iata cateva exemple:

 • coaching pentru viata de cuplu
 • coaching pentru celibatari
 • coaching pentru pensionare
 • coaching pentru dezvoltare spirituala
 • coaching pentru schimbarile pe care le aduce mutarea la locul de munca
 • coaching pentru descoperirea directiei in cariera
 • coaching pentru perioade de tranzitie: sarcina, divort, alaptare...
 • coaching pentru imbunatatirea calitatii vietii.

Beneficiile procesului de Life Coaching:

 • intelegi mai clar ce astepti de la viata- care iti sunt telul, valorile si viziunea
 • depasesti starile de blocaj si problemelema ai alaturi ca sa te sprijin si sa te incurajez in calatoria ta spre schimbare, sa te ajut sa te concentrezi si sa te provoc spre dezvoltare
 • ma ai alaturi de tine sa discuti si sa-ti comentezi ideile, planurile si strategiile, precum si sa te fac sa te simti raspunzator fata de angajamentele luate
 • obtii mai multa structura, directie si concentrare
 • iti largesti orizontul de informatii, idei si solutii disponibile
 • imbunatatesti capacitatea de relaxare, concentrare si luare a deciziilor
 • iti intelegi si constientizezi sentimentele si inveti sa le folosesti mai eficient la locul de munca pentru imbunatatirea relatiilor
 • iti recunosti si gestionezi mai eficient stresul
 • dobandesti aptitudini de comunicare avansate, de leadership, de prezentare, de planificare, si de delegare
 • iti optimizezi modul de fixare al obiectivelor, de stabilirea a prioritatilor lor si de management al timpului
 • iti imbunatatesti aptitudinile de delegare
 • furnizezi argumente impartiale si obiective pentru deciziile din viata - iti coordonezi cariera cu viata personala
 • iti cresti siguranta si increderea, indepartezi anxietatile si temerile legate de performanta
 • reusesti sa solutionezi eficient conflictele personale sau profesionale
 • iti imbunatatesti tehnicile de prezentare
 • inveti sa explorezi noi posibilitati si sa faci noi alegeri.

Comentarii 

 
+2 # Monica Girip 10-06-2011 17:52
Primul pas in reusita unei interventii de coaching a Loredanei este atitudinea sa pozitiva. Este un coach deschis si atat de atent incat reuseste sa se adapteze de fiecare data oricarei mici surprize din timpul procesului.

Coachingul pentru ea nu este un job, nici nacar un hobby, ci un stil de viata, pe care il dezvolta si-l imbunatateste in fiecare zi, in ea insasi si in cei din jur. O recomand cu multa caldura, Loredana poate schimba vieti!
 
 
+2 # Nicolae Manea 10-06-2011 17:57
"In lumea plina de urmari, Eu sunt un om pe niste scari..." spune cantecul, si asa-mi spuneam si eu pana am inceput sedintele de coaching. Viata merge inainte, oricum ar fi mers, insa acum dupa procesul de coaching urmat cu Loredana Latis, urmarile acum le gestionez si le controlez, orizonturile s-au schimbat si limitele lor au disparut.

Am realizat ca nu sunt limite, important e sa vrei si sa crezi si posibilitatile sunt inepuizabile si la indemana. Sunt in mine si in fiecare din noi, oricare om are o comoara-n el, trebuie doar descoperita si pusa-n valoare.

Sedintele de coaching si Loredana Latis au stiut sa faca lucrul acesta pentru mine. Friedrich Nietzshe spunea:
"Vrei sa insotesti? Sau sa mergi inainte? Sau sa te duci unde ai chef? Trebuie sa stii ce vrei si ca vrei.
Daca voiesti sa fii cuminte,
Cu un picior tu stai pe loc,
Cu celalalt mergi inainte,
Decat sa plangi ca n-ai noroc!" (Proverb Sanscrit)

Intindeti-va o mana de ajutor si veniti la coaching! Problemele vor disparea, si veti castiga echilibru, speranta si noi perspective de viata.
 
 
+2 # BurlanFlorin 10-06-2011 17:59
O conversatie foarte interesanta si care ma va ajuta pe viitor. Am inteles ca orice om are menirea lui in viata, inclusiv eu, si pentru a ajunge la aceasta menire trebuie sa munceasca.

Pentru a reusi in viitor e necesar sa pui dragoste in ceea ce faci si de a pregati generatiile urmatoare pentru ca ele sunt viitorul nostru.

Iti multumesc Loredana.
 
 
+2 # Andreea Gavrilescu 10-06-2011 18:00
Iti multumesc Loredana! A fost o experienta minunata sesiunea de coaching de astazi cu tine care m-a ajutat in identificarea raspunsurilor la acele intrebari si probleme care pareau a fi prea greu de rezolvat!

Raspunsuri care de altfel exista in fiecare dintre noi si sunt simple si accesibile.

Exercitiile mintale pe care le-am facut impreuna mi-au oferit mai multa incredere in mine si siguranta dovedita ca exista solutii la orice problema.

O sesiune de coaching cu tine este o excelenta metoda de a-mi explora potentialul si resursele si de a invata lucruri noi despre mine insami!

Iti multumesc pentru ceea ce faci!
 
 
+2 # Dana Vasilescu 10-06-2011 18:01
In ultima perioada ma Redescopar. Renasc. Ma Reconectez la ceva care imi transmite fericirea de dimineata, zambetul de peste zi si recunostinta de seara.

Citesc. Dezgrop informatii STIUTE dar bine ascunse de credinte false, limitative acumulate din copilarie. Acum LE VAD si INTELEG.

Incerc sa aflu cine sunt. Am intrebat si primesc raspunsuri sub forma tonelor de litri de informatii. Mii de randuri. Nu am crezut ca degetul se va batatori frumos dand pagini.

In fiecare dimineata cand ma trezesc aleg sa fie o zi minunata. In lumea aceasta cuantica versuri aleg sa merg pe calea care ma duce cel mai repede spre infaptuirea planului divin, succesul meu, binele celorlalti. Si ma intreb ”Ce am facut pana acum?”. Astept linistita, stiu ca va urma raspunsul.

Asa am primit un mail. ”Te invitam sa excelezi!” super - cat de repede mi s-a raspuns, stiu ca aici, acum e momentul care trebuie. Merg spre un hol unde ceva are legatura cu mine. Simt asta.

Atunci mi-am intalnit ghidul. Loredana! Catre alte raspunsuri. Acum am invatat, in cele 10-15 minute de coaching cu Loredana ca intotdeauna raspunsul este in noi.

Cu tonul cald, primirea intelegatoare si foarte probabil mare putere sugestiva a reusit sa ma aduca sa vad ”calea mea cea buna”.

Mi-a deblocat puterea de a activa. Mi-a pus mintea sa lucreze pentru mine.

Acum stiu diseara ca va face parte din recunostinta de seara. ”Iti multumesc Doamne ca mi-ai trimis-o pe Loredana. Este un bun invatator.”

Este o enciclopedie de intrebari profunde si miscatoare care mi-au deschis calea spre raspunsurile mele.

Ea este startul de carma. Restul depinde de mine. Si de tine Doamne.

Multumesc Loredana. Astazi mi-ai fost invatatoare.